Stiri

Data: 2015-02-02

Revista BIT 3


REVISTA - Buletinul Informativ Tehnic al Instalațiilor sub Presiune și de Ridicat (BIT) reeditată prin colaborarea remarcabilă între ASPIR—ISCIR—AGIR, poate fi achiziţionată începând cu data de 10.02.2015.

Asociaţia profesională ASPIR vine în întâmpinarea dorinţelor personalului tehnic din domeniu şi continuă una dintre propunerile importante formulate de către aceştia.

Revista BIT, prin apariția sa trimestrială, își propune ca prin tematicile abordate și prin soluțiile oferite de oameni competenți în domeniu să fie cel mai puternic instrument de lucru din domeniul ISCIR pentru:

- producatorii/distribuitorii care introduc pe piaţa din România echipamente şi instalaţii;

- proprietarii/deținătorii/utilizatorii de echipamente sub presiune şi instalații de ridicat;

- agenții economici autorizați ISCIR care efectuează operațiuni specifice de montare/instalare, reparare, întreținere, supraveghere, punere în funcțiune, autorizare în funcţionare, verificări tehnice în utilizare, tratarea/condiționarea apei, spălarea chimică şi conservare a echipamentelor;

- personalul tehnic de specialitate atestat/autorizat ISCIR pentru: RSL, RTS, RVT, RADTE, RADTI/P/A, RSVTI, RTEND, RTED, RVTA;

- personalul de deservire: fochişti, laboranţi operatori centrale termice, automatişti pentru supravegherea şi întreţinerea cazanelor, operatori umplere recipiente GPL, imbuteliatori fluide sub presiune, macaragii, stivuitorişti, liftieri, mecanici-trolişti, manevranți;

- personalul auxiliar de deservire: legători de sarcină pentru macarale, manevranți;

- personalul specializat în suduri pentru oțel, aluminiu şi aliaje din aluminiu, operatorii în sudare PEHD;

- proiectanții de echipamente şi instalații;

- societățile care efectuează cursuri de formare profesională.

Toți “participanții” în această ecuație a siguranței în domeniu, vor avea posibilitatea de a fi informați, îndrumați, ajutați în mod responsabil de către profesionişti.

Ne propunem să oferim articole de o înaltă ținută științifică în conținutul cărora gasiți rezolvarea pas cu pas a problemelor curente din activitatea dumneavoastră.

Revista BIT 3 se achiziționează prin abonament anual cu livrarea la sediul firmei/domiciliul beneficiarului de pe teritoriul României sau prin achiziție de la sediul Asociației ASPIR.

Prețul unei apariții este de 68 RON / buc.

Prețul unui abonament anual este de 250 RON. Pentru membrii ASPIR cu cotizația plătită la zi prețul unui abonament este de 230 RON.

Pentru abonament vă rugăm să completați TALONUL de mai jos iar apoi să-l transmiteți prin poștă sau e-mail la adresa office@aspir.org.ro împreună cu copia documentului care atestă efectuarea plății în contul ASPIR:

RO95 BACX 0000 0007 6606 6001 deschis la Unicredit Țiriac Sucursala Panduri.

Cod Inregistrare Fiscala (CIF): 30625630 / 2012
Descarca TALON DE ABONARE