Stiri

Data: 2017-10-13

Asociatia Romana a Electricienilor – AREL si ROMEXPO S.A., in calitate de parteneri institutionali, au organizat Seminarul Tehnic ELECTROSECURITATE, care s-a desfasurat in data de 13 octombrie 2017, in cadrul TIB 2017 – Targul Internationat Tehnic Bucuresti. Seminarul a avut drept obiective si teme:
- abordarea si diseminarea normativelor specifice de electrosecuritate si asigurarea securitatii in munca, intalnite in practicarea profesiei de electrician;
- ințelegerea și aplicarea corectă a legislației primare și secundare privind aspectele de Sănătate și Securitate în Muncă, pentru meseria de electrician, pe toate domeniile de specializare;
- caleidoscop tehnic privind instalatiile electrice de joasa tensiune - exploatare, intreținere și verificari periodice.Asociatia Profesionala a Specialistilor din Domeniul Echipamentelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat care a fost partener la acest seminar a fost reprezentat de dl. Conf univ. Dr ing. Virgil FLORESCU Presedintele ASPIR si de dl Florin CETATEANU Vicepresedinte.
DL Virgil FLORESCU a sustinut cu aceasta ocazie prezentarea „ELECTROSECURITATEA – parte integranta a functionarii in conditii de siguranta a echipamentelor cu grad ridicat de risc in exploatare”.