Stiri

Data: 2016-12-19

190 lei ABONAMENT nou la Revista BIT 9--12

REVISTA - Buletinul Informativ Tehnic al Instalațiilor sub Presiune și de Ridicat (BIT) reeditată prin colaborarea remarcabilă între ASPIR—AGIR, continuă seria numerelor de succes BIT 1--BIT 8, cu o serie nouă BIT 9, BIT 10, BIT 11 si BIT 12.


Revista BIT 8 poate fi achizitionata incepand cu data de 19.12.2016


Consiliul Director al ASPIR, mulțumește tuturor celor care au contribuit cu articole de înaltă ținută tehnică la apariția a celei de a doua serii ale Revistei BIT 5--BIT 8. Mulțumim conducerii ISCIR pentru sprijin, dar mai ales mulțumim membrilor ASPIR care au scris articole cu un conținut tehnic ce arată că în randul nostru sunt colegi bine pregatiți profesional și cu o bogată experiență în domeniul nostru de activitate. Mulțumim Conducerii AGIR și colectivului de redactare pentru sugestiile și sprijinul colegial acordat pentru tipărirea și difuzarea Revistei BIT. Mulțumim cititorilor pentru aprecieri/critici dar mai ales pentru propuneri de abordare de teme noi. Ne bucură faptul ca am reușit să formulăm răspunsuri la probleme curente cu care se confruntă specialiștii din domeniul nostru de activitate, domeniul ISCIR.


Revista BIT își propune ca prin tematicile abordate și prin soluțiile oferite de oameni competenți în domeniu să fie cel mai puternic instrument de lucru din domeniul ISCIR.


Toți “participanții” în această ecuație a siguranței în domeniu, vor avea posibilitatea de a fi informați, îndrumați, ajutați în mod responsabil de către profesionişti.

Revista BIT se achiziționează prin abonament cu livrare la sediul firmei/domiciliul beneficiarului de pe teritoriul României sau prin achiziție de la sediul Asociației ASPIR.


Pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc să-și completeze colecția Revista BIT cu unul din numerele BIT 1--BIT 4, prețul unei apariții este de 68 RON / buc.


Pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc să-și completeze colecția Revista BIT cu unul din numerele BIT 5--BIT 8, prețul unei apariții este de 63 RON / buc.


Pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc să achiziționeze unul din numerele din seria nouă a Revista BIT 9--BIT 12, prețul unei apariții este de 60 RON / buc.


Prin creșterea numărului de abonamente la Revista BIT, prețul unui abonament la seria nouă a scazut, astfel că prețul nou de achiziție al unui abonament pentru numerele BIT 9, BIT 10, BIT 11 și BIT 12 este de 220 RON.
Pentru membrii ASPIR cu cotizația plătită la zi prețul nou al unui abonament pentru numerele BIT 9, BIT 10, BIT 11 si BIT 12 este de 190 RON.


Pentru abonament vă rugăm să completați TALONUL iar apoi să-l transmiteți prin poștă sau e-mail la adresa office@aspir.org.ro împreună cu copia documentului care atestă efectuarea plății în contul ASPIR:
RO95 BACX 0000 0007 6606 6001 deschis la Unicredit Țiriac Sucursala Panduri.


Cod Inregistrare Fiscala (CIF): 30625630 / 2012

Descarca talon de abonare BIT-8