Stiri

Data: 2016-05-24

CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ „EURO-CONSTRUCȚII”
Domnul ing. Florin CETĂȚEANU, a participat, în data de 24 Mai 2016, la Conferința Internațională despre Construcții Sustenabile și Eficiență Energetică „EURO-Construcții” care s-a desfășurat la Hotelul RADISSON BLU din București.
Organizatorii evenimentului au fost Revistele „Agenda Construcțiilor” și „Fereastra”.Dintre cele mai interesante prezentări amintim:
Cum măsurăm performanțele construcțiilor și mai ales pentru cine? - arh. Serban ȚIGĂNAȘ, Ordinul Arhitecților din România
Îmbunatațirea eficienței energetice a fondului existent de cladiri - imperativ major al Strategiei Energetice a României - Șerban DANCIU, BPIE, Belgia
Soluțiile Siemens pentru managementul clădirilor viitorului - Robert ZAMFIRESCU, Sales Manager, Siemens Building TechnologiesCu această ocazie s-au înmânat și Premiile și Trofeele EURO-Construcții, distincții ce se acordă în fiecare an pentru a recunoaște excelența în afaceri a companiilor din sectoarele de construcții/instalații și pentru a prezenta realizările acestui sector întregii comunități de afaceri.